Goede koffie is natuurlijk een uitstekende manier om de dag mee te beginnen. Het scherpt je aan, het heerlijke aroma vult het kantoor met de bekende geur van verse koffie en het zorgt vaak voor een aangename sfeer. Immers; iedereen die de dag graag begint met een bakje koffie, wil dat dit bakje zo goed mogelijk is. Voor kantoren en andere bedrijfspanden kan je kiezen voor een koffieservice, waarbij je de koffie bij een groothandel haalt. Maar wat kan deze service allemaal bieden?

 

Koffie, koffie, koffie

Natuurlijk begint een koffieservice met het aanbieden van allerlei verschillende soorten koffie. Waar je in vroeger tijden een redelijk beperkte keuze had, zijn de koffievarianten in de afgelopen jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Naast de filterkoffie, kan je nu ook kiezen voor de overbekende bonen, je kan kiezen voor vriesdroogkoffie, er is Fresh Brew-koffie, wat je wilt. Welke je kiest, hangt natuurlijk helemaal af van je smaak. Sommige mensen zweren bij de ouderwetse filterkoffie, terwijl anderen juist een groot fan en kenner zijn van de verschillende koffiebonen. Bij een koffieservice zijn ze allemaal te kiezen en kan je helemaal zelf bepalen wat je wil. Stuk voor stuk zijn het koffievarianten die heerlijke aroma’s afgeven en voor de perfecte kop koffie kunnen zorgen. Fijn voor alle werknemers op kantoor, maar natuurlijk ook voor de klanten die op bezoek komen.

 

Overige dranken

Natuurlijk zijn er ook mensen die liever een kopje thee drinken, in plaats van koffie. Gelukkig houdt een goede koffieservice hier ook rekening mee. Naast de vele koffievarianten, kan je namelijk ook kiezen voor een zeer ruim aanbod aan thee. Dit zorgt er niet alleen voor dat je meer te kiezen hebt, het maakt van de groothandel ook een bredere service. En wie ook graag in de koelkast iets wil hebben, kan ook kiezen uit verschillende frisdranken. Perfect om ‘s middags even een rustmomentje mee te vullen, zeker als het prachtig weer is. Ook hiervoor kan de koffieservice je van dienst zijn, zodat je werkelijk van alle markten thuis bent.

 

Toebehoren

Als je klanten op bezoek krijgt, is het fijn om ze naast een goede kop koffie ook iets lekkers te kunnen bieden. Daarom voorziet de koffieservice ook in toebehoren, zoals koeken of andere tussendoortjes. Maar daarnaast kan je ook suiker, melk, koffiefilters, koffiebekers en roerstaafjes bestellen. Dit alles maakt van de koffieservice een ideale one stop shop, waar je voor al je toebehoren terecht kunt. 

Soepen

Oh zeker, zelfs voor verschillende soepen kan je bij een koffieservice terecht. Bang voor de middagdip? Of gewoon zin in wat lekkers? Kies uit het ruime aanbod Cup-a-Soup smaken bij de koffieservice. Al met al is deze service ideaal voor elk kantoor dat er graag voor wil zorgen dat de werknemers het goed hebben en niets tekort komen. Een goede koffieservice biedt dus veel meer dan alleen goede koffie, het voorziet in alle wensen en maakt van je kantoor een prettige plek, waar mensen zich altijd welkom zullen voelen.